Naailessen

Groep 1: Beginners

Heb jij altijd al willen leren naaien en heb je de basisbeginselen, zoals het gebruik van de naaimachine of patroon tekenen, nog niet geleerd? Dan is dit de juiste cursus voor jou. Onder begeleiding van een ervaren juf leer je binnen de kortste tijd de basisbeginselen van het naaien en werk je zelfstandig aan een kledingstuk. Lijkt het je ook leuk om in een gezellige groep met vrouwen te leren naaien? Sluit je dan zo snel mogelijk aan bij de Beginnersgroep. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vol=vol.

Maandag van 09.00 tot 11.00
Kosten: 35 euro per maand, vooraf betalen

Groep 2: Gevorderden

Deze naaicursus is bedoeld voor degenen die al overweg kunnen met de naaimachine en de basisbeginselen onder de knie hebben, maar verder willen komen. In deze cursus wordt je geleerd hoe je een patroon kan aanpassen en zelf maken, hoe je een volledig kledingstuk in elkaar kan zetten en worden je vele naaitechnieken aangeleerd. Wil jij ook je naaivaardigheden verfijnen, doe dan mee aan deze cursus. Ook voor deze groep geldt: vol=vol.

Maandag  11.30-13.30
Dinsdag 10.00-12.00
Kosten: 35 euro per maand, vooraf te betalen

Groep 3: Vrij naaien

Is het je hobby om te naaien en beheers je de basisbeginselen en kan je overweg met de naaimachine? Dan kun je je inschrijven voor het vrij naaien. Tijdens deze naailes haal je je eigen stof en ga je zelfstandig aan de slag met een zelfgekozen kledingstuk of project en begeleidt de docente jou tot het volbrengen ervan.  Gaandeweg leer je naaitechnieken en de kneepjes van het vak. Wil jij je ook in een gezellige omgeving bezighouden met je hobby (onder begeleiding van een docente), schrijf je dan nu in. Vol=vol

Donderdag 10.00-12.00
Kosten: 35 euro per maand, vooraf te betalen

Bij voldoende interesse, worden de naailessen uitgebreid en zijn de tijden en dagen ook bespreekbaar.

Na inschrijving ontvang je een mail met de algemene voorwaarden en alle informatie om de benodigde spullen/fournituren aan te kunnen schaffen.