Voetballen voor broeders

Voldoende lichaamsbeweging is enorm belangrijk voor een gezond lichaam en de mentale gesteldheid. Stichting Al-Himmah wilt daarom de gemeenschap een hand toereiken door hier een bijdrage aan te leveren.

Sporten draagt ook bij aan het versterken van de gemeenschapsbanden. Jouw aanwezigheid en gezelschap wordt daarom zeer op prijs gesteld.

Wekelijks voetballen de broeders op de woensdag en zondag van 21:30 tot en met 23:00 uur. Als het tijd is voor het gebed, dan onderbreken wij het spel en gaan wij bidden en vervolgens hervatten wij de wedstrijd weer.

Graag herinneren we onszelf en jullie aan een mooie Hadith die overgeleverd is door Aboe Noe’aim waarin Omar رضي الله عنه zei:

“Vermijd een dikke buik, want het verwent het lichaam, veroorzaakt ziektes en zorgt ervoor dat het gebed vermoeiend is”

Wil jij ook meedoen? Kom dan in de groep door hier te drukken:

Bij het zaalvoetballen gaan we als volgt te werk:

Na het voetballen bijvoorbeeld op de woensdag, wordt de uitnodiging gedeeld voor zondag en na de zondag weer voor de woensdag. De uitnodiging die gedeeld wordt is een aparte whatsappgroep voor alleen de betreffende dag. Eenmaal erin en we hebben het minimaal aantal bereikt, namelijk twaalf dan ontvangen de leden een betaallink die zij moeten voldoen voor een bepaald tijdstip. Als je niet voldoet aan de betalingsverplichting, dan krijgt de volgende broeder op de reservelijst de beurt. Is alles rond? Dan is het nog belangrijk om op tijd te komen en let the game begin!